Tophangpotten

Over ons

De passie voor het beste duurzame cadeau.

Wie wij zijn

Het origineelste bloemencadeau!

Een fatsoenlijk boeket bloemen kost inclusief bezorging vandaag de dag al gauw tussen de 25 en 30 euro. Prachtig, zo’n bos, maar na een dag of 10 is dat boeket echt wel op. Voor hetzelfde geld krijg je bij Tophangpotten.nl een origineel bloemenfestijn dat vele weken meegaat. Niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst en winter!

Duurzaam

Stijlvolle, eco-vriendelijke hangpotten voor planten en milieu.

Uniek

Elke pot is uniek in kleur, samenstelling en grootte.

Speciaal

Een kleurrijke verpakking samen met een handgeschreven kaartje.

Kleine gebaren, grote verschillen

Carlosmomentjes

Stichting Carlosmomentjes zet zich in om met kleine gebaren een groot verschil te maken. Inmiddels zijn er met positieve verhalen en acties al meer dan zes miljoen bereikt.

Het begon ooit toen oprichter Jaap Bressers na een duikongeval in paniek wakker schrok op de intensive care. In plaats van allerlei technische handelingen uit te voeren legde de verpleger een hand op Jaap’s schouder en zei ‘It’s okay’. Het zal je niet verbazen dat deze verpleger Carlos heette.

Iedereen wil wel iets goeds doen, maar vaak weten we niet goed wat. Of we doen het al lang en staan er niet stil bij wat het voor een ander betekent. Met een Carlosmomentje kan iedereen op zijn eigen manier het verschil maken. Simpel en op je eigen manier. Stichting Carlosmomentjes laat zien hoe belangrijk kleine gebaren zijn en hoe ook jij met een glimlach iets moois kan doen. Samen maken we het verschil!

Tophangpotten.nl wil ook een verschil maken: als je een hangpot bestelt en er een wenskaart bij doet, gaat telkens 1 euro naar de stichting Carlosmomentjes.

Maak het persoonlijk

Een kaart zegt meer dan...

Een duurzaam avontuur

Stap in de wereld van Tophangpot en ontdek hoe onze duurzaamheidsreis tot leven komt.
Lokaal gekweekt

Bij Tophangpotten.nl geloven we in de kracht van lokale teelt. Door onze planten lokaal te kweken, verminderen we de ecologische voetafdruk en stimuleren we duurzame landbouwprojecten.

Potten

Wij streven ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren. Daarom gebruiken we hoogwaardig gerecycled kunststof voor onze potten, zonder concessies te doen aan kwaliteit en duurzaamheid.

Verpakken

Met zorg verpakken we elke Tophangpot in een doos van gerecycled karton. Lever de ontvangen doos in bij een inleverpunt en wij schenken 5 euro aan een goed doel. Daardoor zijn onze dozen vaker dan één keer te gebruiken.

Ontmoet het team

Onze specialisten

Kom eens kijken hoe wij het doen

Wil je kennis maken met ons team of de kwekerij bezoeken en zelf je tophangpot uitzoeken? Je bent van harte welkom. Ook voor unieke zakelijke (lunch)evenementen of rondleidingen kun je bij ons terrecht. Neem contact op voor meer informatie.